VËMENDJE: TË GJITHA NDËRRIMET E PRODUKTEVE BËHEN VETËM NË DYQANET TONA! - ÇDO POROSI KONFIRMOHET PËRMES EMAIL, JU LUTEM SHKRUANI EMAIL TË SAKTË ADIDAS KRIJON NJË INOVACION TË RI TË BOOST PËR VRAPUES URBAN: PULSEBOOST HD - AS Sport

Viber & Whatsapp +383 45 226 800

Çdo blerje mbi 30 Euro - Transporti Falas
Çdo blerje mbi 30 Euro - Transporti Falas

ADIDAS KRIJON NJË INOVACION TË RI TË BOOST PËR VRAPUES URBAN: PULSEBOOST HD

ADIDAS KRIJON NJË INOVACION TË RI TË BOOST PËR VRAPUES URBAN: PULSEBOOST HD

· Boost HD siguron më shumë stabilitet me të njëjtin kthim të pakrasueshëm të energjisë dhe rehatisë.· Pulseboost HD është silueta e pare që ofron Boost HD, një evolucion i teknologjisë nga adidas· Në Creator Sports Brand fashion, adidas bashkëpunoi me vrapuesit urbane nga New York, Paris dhe Berlin për të hapur krijimin e Pulseboost HDPrezentimi i Boost HD: një inovacion i ri në teknologjinë Boost. adidas ka dizajnuar Boost HD për më shumë stabilitet me të njëjtin kthim të pakrahasueshëm të energjisë dhe rehatisë. Është një shprehje e më të mirëve.Pulseboost HD është e gatshme për më të papriturat. Një ndalesë e papritur ose ndryshim i drejtimit në një rrugë të zënë nuk ësht një problem me një paketë krejtësisht të re të përfitimeve të performancës për vrapuesitBoost HD është projektuar për më shumë stabilitet me të njëjtën rehati klasi dhe kthim të energjisë – një shprehje e re për më të mirët.Continental™ Adaptive Traxion është një gomë e re Continental™ e zhvilluar nga inteligjenca artificial, duke i dhënë shtypje maksimale për të ndyshuar shpejt drejtimin në çdo sipërfaqe, të thatë apo të lagur.Adapt Knit është një pjesë e epërme e re qe shtrihet aty ku ju nevojitet.Stephan Schneider, Menaxher i produktit, adidas Running, tha: ” Vrapimi në qytet është ndryshe nga çdo vrapim tjetër. Trafiku, dritat dhe turmat bëjnë një përvoje unike – sfida të larta që vijnë me shpërblim të lartë. Ne donim të krijonim diçka që ka lindur nga vrapuesit urban. Infrastruktura e tyre. Inspirimi i tyre. Energjia e tyre.Për të krijuar Pulseboost HD, ne filluam duke shembur elementet e vrapimit në një qytet, përkatësisht pozicionin e këmbës. Pastaj përdorëm dizajnin kompjuterik dhe më e rëndësishmja njohuri nga vrapuesit kryesorë urban për të krijuar Pulseboost HD. Ky nuk është një produkt i bërë nga adidas, është një mbathje e krijuar nga kultura vrapuese urbane.Për të nxjerrë në pah historinë e dizajnit dhe bashkëpunimit. mbathjet paraqesin koordinatat GPS për New York, Paris dhe Berlin, ku vrapuesit nga secili qytet ndihmuan në zhvillimin e Pulseboost HD.

admini

Komentet janë të mbyllura

Abonohu

...që të informoheni për të gjitha ofertat, eventet dhe zbritjet në dyqanet tona

× Kontakto live në Whatsapp