Viber & Whatsapp +383 45 226 800

Transporti: Për çdo blerje mbi 15 Euro - Transporti Falas
Transporti: Për çdo blerje mbi 15 Euro - Transporti Falas
Sqarim rreth porosive: Pasi të bëhet porosia, kthime nuk bëjmë - vetëm ndërrime dhe ato bëhen vetëm në dyqanet tona!
ADIDAS HOOPS 2.0 K

, ,

39.95 31.96
NIKE AIR MAX INVIGOR

, ,

60.00 48.00
ADIDAS ADVANTAGE I

, ,

34.95 27.96
ADIDAS ADVANTAGE I

, ,

29.95 23.96
REEBOK ALMOTIO 5.0

, ,

24.95 19.96
REEBOK ROYAL CLJOG

, ,

29.95 23.96
REEBOK ROYAL

, ,

34.95 27.96
REEBOK ALMOTIO 5.0

, ,

29.95 23.96
REEBOK ALMOTIO 5.0

, ,

29.95 23.96
ADIDAS I LIN JOGG FL

, ,

29.95 23.96
ADIDAS PREDATOR 20.4

, ,

44.95 35.96
ADIDAS ADVANTAGE

, ,

39.95 31.96
ADIDAS ADVANTAGE

, ,

29.95 23.96
ADIDAS ADVANTAGE

, ,

39.95 31.96
ADIDAS GRAND COURT K

, ,

39.95 31.96
ADIDAS GRAND COURT

, ,

39.95 31.96
NIKE TEE BBALL STREET

, ,

22.00 17.60
NIKE AIR TRACKSUIT

, ,

77.00 61.60

Abonohu

...që të informoheni për të gjitha ofertat, eventet dhe zbritjet në dyqanet tona