Viber & Whatsapp +383 45 226 800

Transporti: Për çdo blerje mbi 15 Euro - Transporti Falas
Transporti: Për çdo blerje mbi 15 Euro - Transporti Falas
ZBRITJE 30% NË TË GJITHA TRENERKAT
ADIDAS NEBULA ZED K

, ,

49.95 39.96
ADIDAS NEBULA ZED K

, ,

49.95 39.96
ADIDAS CourtJam xJ

, ,

54.95 43.96
ADIDAS CRAZYCHAOS J

, ,

54.95 43.96
ADIDAS RUNFALCON C

, ,

34.95 27.96
ADIDAS NEBULA ZED I

, ,

39.95 31.96
ADIDAS CRAZYCHAOS J

, ,

54.95 43.96
ADIDAS RUNFALCON C

, ,

34.95 27.96
ADIDAS FortaRun AC I

, ,

34.95 27.96
ADIDAS TENSAUR I

, ,

24.95 19.96
ADIDAS TENSAUR C

, ,

29.95 23.96
ADIDAS TENSAUR K

, ,

34.95 27.96
ADIDAS TENSAUR K

, ,

34.95 27.96
ADIDAS ADVANTAGE C

, ,

34.95 27.96
ADIDAS TENSAUR C

, ,

29.95 23.96
ADIDAS TENSAUR C

, ,

29.95 23.96
ADIDAS DURAMO 9 C

, ,

39.95 31.96
ADIDAS PREDATOR

, ,

44.95 35.96
ADIDAS TENSAUR I

, ,

24.95 19.96
ADIDAS VECTOR I

, ,

24.95 19.96
ADIDAS ADVANTAGE C

, ,

34.95 27.96

Abonohu

...që të informoheni për të gjitha ofertat, eventet dhe zbritjet në dyqanet tona