Viber & Whatsapp +383 45 226 800

Transporti: Për çdo blerje mbi 15 Euro - Transporti Falas
Transporti: Për çdo blerje mbi 15 Euro - Transporti Falas
ZBRITJE 30% NË TË GJITHA TRENERKAT
50%
KANDER BALU GS

, ,

53.00 26.50
50%
KANDER BALU GS

, ,

53.00 26.50
50%
KANDER FUJI GS

, ,

54.00 27.00
50%
KANDER FUJI GS

, ,

54.00 27.00

Abonohu

...që të informoheni për të gjitha ofertat, eventet dhe zbritjet në dyqanet tona