Viber & Whatsapp +383 45 226 800

Transporti: Për çdo blerje mbi 15 Euro - Transporti Falas
Transporti: Për çdo blerje mbi 15 Euro - Transporti Falas
ZBRITJE 30% NË TË GJITHA TRENERKAT
ADIDAS LB UR CO TEE

, ,

19.95 15.96
20%
ADIDAS I LOGO SUM SET

, ,

24.95 19.96
20%
ADIDAS LOGO SUM SET

, ,

24.95 19.96
ADIDAS JB A AAC TEE

, ,

19.95 15.96
ADIDAS JB A AAC CREW

, ,

44.95 35.96
ADIDAS JB A AAC SHORT

, ,

27.95 22.36
ADIDAS JB A AAC FT PT

, ,

44.95 35.96
ADIDAS JB MH GAME BOS

, ,

19.95 15.96
ADIDAS JB MH GAME BOS

, ,

19.95 15.96
ADIDAS YB FAV T

, ,

17.95 14.36
ADIDAS YA FAV WB

, ,

44.95 35.96
ADIDAS JB A AAC CREW

, ,

44.95 35.96
ADIDAS JB A AAC FZ HD

, ,

49.95 39.96
ADIDAS JB A AAC SHORT

, ,

27.95 22.36
ADIDAS JB A AAC FT PT

, ,

44.95 31.47
ADIDAS YB E LIN TEE

, ,

14.95 11.96
ADIDAS YB E LIN PT

, ,

29.95 20.97
ADIDAS YB TS TIRO

, ,

59.95 41.97
ADIDAS YB MH BOS P

, ,

32.95 23.07
ADIDAS

, ,

19.95 15.96
ADIDAS YB E LIN TEE

, ,

14.95 11.96
ADIDAS PARMA 16 SHO Y

, ,

12.95 10.36
ADIDAS PARMA 16 SHO Y

, ,

12.95 10.36

Abonohu

...që të informoheni për të gjitha ofertat, eventet dhe zbritjet në dyqanet tona