Viber & Whatsapp +383 45 226 800

Transporti: Për çdo blerje mbi 15 Euro - Transporti Falas
Transporti: Për çdo blerje mbi 15 Euro - Transporti Falas
Sqarim rreth porosive: Pasi të bëhet porosia, kthime nuk bëjmë - vetëm ndërrime dhe ato bëhen vetëm në dyqanet tona!
20%
ADIDAS NEW PRO BALL

,

59.95 47.96
20%
20%
ADIDAS EC WAIST

,

12.95 10.36
20%
20%
20%
ADIDAS LIN DUFFLE S

,

24.95 19.96
20%
20%
ADIDAS UNIFO TRN

,

24.95 19.96
20%
20%
ADIDAS CLSC S BP

,

29.95 23.96
20%
ADIDAS LIN DUFFLE S

,

24.95 19.96
20%
ADIDAS PREDATOR TRN

,

24.95 19.96
20%
ADIDAS MESSI CLB

,

19.95 15.96
20%
ADIDAS CLSC S BP

,

29.95 23.96
20%
ADIDAS PREDATOR

,

24.95 19.96
20%
ADIDAS PREDATOR

,

34.95 27.96
20%
20%
20%
20%
20%
ADIDAS PREDATOR

,

19.95 15.96
20%
ADIDAS PREDATOR GS

,

14.95 11.96
20%
ADIDAS PRED GL PRO

,

119.95 95.96

Abonohu

...që të informoheni për të gjitha ofertat, eventet dhe zbritjet në dyqanet tona