TË GJITHA NDËRRIMET E PRODUKTEVE BËHEN VETËM NË DYQANET TONA! - ÇDO POROSI KONFIRMOHET PËRMES EMAIL, JU LUTEM SHKRUANI EMAIL TË SAKTË Ellesse – AS Sport

Viber & Whatsapp +383 45 226 800

Çdo blerje mbi 30 Euro - Transporti Falas
Çdo blerje mbi 30 Euro - Transporti Falas
NEW!
NEW!
NEW!
NEW!
NEW!
NEW!
NEW!
NEW!
NEW!
NEW!
NEW!
NEW!
NEW!
On Sale
Sale!
%
Off
59
Save 22€
22€
22
ELLESSE GISELE

,

37.00 15.00
On Sale
Sale!
%
Off
67
Save 30€
30€
30
ELLESSE UNA

,

45.00 15.00
On Sale
Sale!
%
Off
61
Save 23€
23€
23
ELLESSE JUICY

,

38.00 15.00
On Sale
Sale!
%
Off
61
Save 23€
23€
23
ELLESSE JUICY

,

38.00 15.00
On Sale
Sale!
%
Off
67
Save 30€
30€
30
ELLESSE VALENTINA

,

45.00 15.00
On Sale
Sale!
%
Off
67
Save 30€
30€
30
ELLESSE VALENTINA

,

45.00 15.00
On Sale
Sale!
%
Off
64
Save 27€
27€
27
ELLESSE LEA

,

42.00 15.00
On Sale
Sale!
%
Off
67
Save 30€
30€
30
ELLESSE SONYA

,

45.00 15.00
On Sale
Sale!
%
Off
67
Save 30€
30€
30
ELLESSE SONYA

,

45.00 15.00
On Sale
Sale!
%
Off
57
Save 20€
20€
20
ELLESSE ALYONA

,

35.00 15.00
On Sale
Sale!
%
Off
57
Save 20€
20€
20
ELLESSE ROSSY

,

35.00 15.00
On Sale
Sale!
%
Off
59
Save 22€
22€
22
ELLESSE LORA

, ,

37.00 15.00

Abonohu

...që të informoheni për të gjitha ofertat, eventet dhe zbritjet në dyqanet tona