Viber & Whatsapp +383 45 226 800

Transporti: Për çdo blerje mbi 15 Euro - Transporti Falas
Transporti: Për çdo blerje mbi 15 Euro - Transporti Falas
Sqarim rreth porosive: Pasi të bëhet porosia, kthime nuk bëjmë - vetëm ndërrime dhe ato bëhen vetëm në dyqanet tona!
20%
20%
20%
20%
20%
NIKE ELITE ALL-COURT

,

33.00 26.40
20%
20%
20%
20%
20%
20%
20%
20%
NIKE KD FULL COURT 8P

,

35.00 28.00
20%
20%
20%
NIKE SKILLS

,

13.00 10.40
20%
NIKE TRAINING MAT 2.0

,

72.00 57.60
20%
NIKE NK PHANTOM VENOM

,

18.00 14.40
20%
20%
NIKE NK PTCH

,

22.00 17.60
20%
NIKE NK STRK – FA19

,

27.00 21.60
20%
20%
NIKE NK J GUARD-CE

,

11.00 8.80
20%
NIKE NK GK MATCH-FA19

,

22.00 17.60

Abonohu

...që të informoheni për të gjitha ofertat, eventet dhe zbritjet në dyqanet tona