Viber & Whatsapp +383 45 226 800

Transporti: Për çdo blerje mbi 15 Euro - Transporti Falas
Transporti: Për çdo blerje mbi 15 Euro - Transporti Falas
Sqarim rreth porosive: Pasi të bëhet porosia, kthime nuk bëjmë - vetëm ndërrime dhe ato bëhen vetëm në dyqanet tona!
20%
RING AEROBIK

,

48.00 38.40
20%
RING SET 2X20 KG LIVENI

,

129.00 103.20
20%
20%
20%
TOP FITNESI

,

19.00 15.20
20%
20%
20%
20%
20%
20%
RING TEGA

,

15.00 12.00
20%
RING TEGA

,

12.00 9.60
20%
20%
TRAKË PER VRAPIM RX 177

,

899.00 719.20
20%
TRAKË PER VRAPIM RX 133

,

720.00 576.00
20%
RING128X35

,

120.00 96.00
20%
RING 120×35

,

109.00 87.20
20%
RX SKLEK

,

20.00 16.00
20%
RX RX 603

,

169.00 135.20
20%
RX PL49-20

,

169.00 135.20
20%
RX PL49-10

,

83.00 66.40
20%
RX PIL75

,

20.00 16.00
20%
RX KETT-12

,

51.00 40.80
20%
RX KETT-10

,

42.00 33.60
20%
RX BP1103-2

,

27.00 21.60
20%
RX AW3010

,

29.00 23.20
20%
RX AW

,

27.00 21.60
20%
RX AW

,

23.00 18.40
20%
RING-RX 880 PRO

,

1,079.00 863.20

Abonohu

...që të informoheni për të gjitha ofertat, eventet dhe zbritjet në dyqanet tona