TË GJITHA NDËRRIMET E PRODUKTEVE BËHEN VETËM NË DYQANET TONA! - ÇDO POROSI KONFIRMOHET PËRMES EMAIL, JU LUTEM SHKRUANI EMAIL TË SAKTË ADIDAS OUTLET – AS Sport

Viber & Whatsapp +383 45 226 800

Çdo blerje mbi 15 Euro - Transporti Falas
Çdo blerje mbi 15 Euro - Transporti Falas
50%
50%
50%
50%
50%
50%
50%
50%
50%
50%
50%
ADIDAS LB

, , ,

39.95 19.98
50%
ADIDAS YB

, , ,

49.95 24.98
50%
50%
50%
50%
50%

Abonohu

...që të informoheni për të gjitha ofertat, eventet dhe zbritjet në dyqanet tona