Viber & Whatsapp +383 45 226 800

Transporti: Për çdo blerje mbi 15 Euro - Transporti Falas
Transporti: Për çdo blerje mbi 15 Euro - Transporti Falas
ZBRITJE 30% NË TË GJITHA TRENERKAT
50%
50%
50%
ADIDAS YG

, , ,

44.95 22.48
50%
50%
50%
NIKE HOODIE

, , ,

54.00 27.00
50%
NIKE HOODIE

, , ,

54.00 27.00
50%
NIKE AIR CREW

, , ,

49.00 24.50
50%
50%
50%
50%
NIKE JUMPMAN

, , ,

50.00 25.00
50%
NIKE JUMPMAN

, , ,

45.00 22.50
50%
NIKE HOODIE

, , ,

37.00 18.50
50%
50%
50%
50%
50%
50%
50%
50%
NIKE JORDAN

, , ,

103.00 51.50
50%
NIKE JORDAN

, , , ,

103.00 51.50
50%
50%
50%
NIKE MANOA

, , , ,

82.00 41.00
50%
50%
NIKE PICO

, , , ,

33.00 16.50
20%
50%

Abonohu

...që të informoheni për të gjitha ofertat, eventet dhe zbritjet në dyqanet tona