VËMENDJE: TË GJITHA NDËRRIMET E PRODUKTEVE BËHEN VETËM NË DYQANET TONA! - ÇDO POROSI KONFIRMOHET PËRMES EMAIL, JU LUTEM SHKRUANI EMAIL TË SAKTË adidas Archives - AS Sport

Viber & Whatsapp +383 45 226 800

Çdo blerje mbi 30 Euro - Transporti Falas
Çdo blerje mbi 30 Euro - Transporti Falas
On Sale
Sale!
%
Off
50
Save 14€
14€
14
ALTASWIM C

, ,

14.98
TENSAUR RUN C

, ,

33.00
26.40
GRAND COURT C

, ,

35.00
28.00
TENSAUR I

, ,

25.00
20.00
ADVANTAGE K

, ,

40.00
32.00
GRAND COURT C

, ,

35.00
28.00
TENSAUR C

, ,

30.00
24.00
GRAND COURT I

, ,

35.00
28.00
On Sale
Sale!
%
Off
50
Save 12€
12€
12
G A.R. Bold Tee

,

12.50
On Sale
Sale!
%
Off
50
Save 10€
10€
10
ADILETTE SHOWER K

, ,

10.00
On Sale
Sale!
%
Off
50
Save 9€
9€
9
ADILETTE AQUA K

, ,

9.00
GRAND COURT K

, ,

40.00
32.00
On Sale
Sale!
%
Off
20
Save 7€
7€
7
ADVANTAGE C

, ,

28.00
On Sale
Sale!
%
Off
20
Save 7€
7€
7
ADVANTAGE I

, ,

28.00
On Sale
Sale!
%
Off
50
Save 9€
9€
9
ADILETTE AQUA K

, ,

9.00
On Sale
Sale!
%
Off
20
Save 8€
8€
8
ADVANTAGE K

, ,

32.00
On Sale
Sale!
%
Off
50
Save 22€
22€
22
RAPIDASNOW I

, ,

22.48
On Sale
Sale!
%
Off
30
Save 11€
11€
11
ROGUERA C

, ,

27.97
On Sale
Sale!
%
Off
20
Save 8€
8€
8
ADVANTAGE K

, ,

32.00
GRAND COURT K

, ,

40.00
32.00
ADVANTAGE I

, ,

30.00
24.00
On Sale
Sale!
%
Off
50
Save 29€
29€
29
RAPIDASNOW C

, ,

29.98

Abonohu

...që të informoheni për të gjitha ofertat, eventet dhe zbritjet në dyqanet tona

× Kontakto live në Whatsapp