TË GJITHA NDËRRIMET E PRODUKTEVE BËHEN VETËM NË DYQANET TONA! - ÇDO POROSI KONFIRMOHET PËRMES EMAIL, JU LUTEM SHKRUANI EMAIL TË SAKTË skechers – AS Sport

Viber & Whatsapp +383 45 226 800

Çdo blerje mbi 30 Euro - Transporti Falas
Çdo blerje mbi 30 Euro - Transporti Falas
On Sale
Sale!
%
Off
30
Save 16€
16€
16
On Sale
Sale!
%
Off
50
Save 59€
59€
59
On Sale
Sale!
%
Off
50
Save 27€
27€
27
On Sale
Sale!
%
Off
30
Save 14€
14€
14
On Sale
Sale!
%
Off
50
Save 30€
30€
30
On Sale
Sale!
%
Off
40
Save 22€
22€
22
SKECHERS GLIMMER

, ,

54.95 32.97
On Sale
Sale!
%
Off
50
Save 25€
25€
25
On Sale
Sale!
%
Off
50
Save 22€
22€
22
On Sale
Sale!
%
Off
50
Save 22€
22€
22
SKECHERS SHUFFLE

, ,

44.95 22.48
On Sale
Sale!
%
Off
50
Save 27€
27€
27

Abonohu

...që të informoheni për të gjitha ofertat, eventet dhe zbritjet në dyqanet tona