VËMENDJE: TË GJITHA NDËRRIMET E PRODUKTEVE BËHEN VETËM NË DYQANET TONA! - ÇDO POROSI KONFIRMOHET PËRMES EMAIL, JU LUTEM SHKRUANI EMAIL TË SAKTË adidas Archives - AS Sport

Viber & Whatsapp +383 45 226 800

Çdo blerje mbi 30 Euro - Transporti Falas
Çdo blerje mbi 30 Euro - Transporti Falas
NEW!
G LIN T

, ,

18.00
NEW!
G 3S PT

, ,

35.00
On Sale
Sale!
%
Off
70
Save 23€
23€
23
On Sale
Sale!
%
Off
20
Save 5€
5€
5
TEE

, ,

20.00
On Sale
Sale!
%
Off
20
Save 10€
10€
10
MESSI TAP PANT

, ,

40.00
On Sale
Sale!
%
Off
20
Save 5€
5€
5
G 3S LEG

, ,

22.40
On Sale
Sale!
%
Off
20
Save 7€
7€
7
INF DY MM SUM G

, ,

30.40
On Sale
Sale!
%
Off
30
Save 16€
16€
16
INF DY MM JOG

, ,

38.50
On Sale
Sale!
%
Off
20
Save 5€
5€
5
LG DY DD TEE

, ,

22.40
On Sale
Sale!
%
Off
20
Save 4€
4€
4
LG COTTON TEE

, ,

18.40
On Sale
Sale!
%
Off
30
Save 13€
13€
13
I AOP JOG FT

, ,

31.50
On Sale
Sale!
%
Off
20
Save 6€
6€
6
SHORT TEE SET

, ,

26.40
On Sale
Sale!
%
Off
20
Save 6€
6€
6
LG DY DD SH TIG

, ,

26.40
On Sale
Sale!
%
Off
50
Save 20€
20€
20
LG DY CP CREW

, ,

20.00
On Sale
Sale!
%
Off
30
Save 6€
6€
6
JG GFX TEE 1

, ,

14.00
On Sale
Sale!
%
Off
50
Save 22€
22€
22
G AR GR TTOP

, ,

22.50
On Sale
Sale!
%
Off
30
Save 10€
10€
10
G XFG TIGHT

, ,

24.50
On Sale
Sale!
%
Off
30
Save 9€
9€
9
LG DY CP TIGHT

, ,

21.00
On Sale
Sale!
%
Off
50
Save 12€
12€
12
G A.R. Bold Tee

, ,

12.50
On Sale
Sale!
%
Off
50
Save 10€
10€
10
TROPICAL GPX G

, ,

10.00
On Sale
Sale!
%
Off
20
Save 5€
5€
5
G 3S TIGHT

, ,

22.40
On Sale
Sale!
%
Off
50
Save 27€
27€
27
LK FT TRACKSUIT

, ,

27.50
On Sale
Sale!
%
Off
50
Save 19€
19€
19
LG ST FT HOODY

, ,

19.98
On Sale
Sale!
%
Off
50
Save 9€
9€
9
On Sale
Sale!
%
Off
50
Save 19€
19€
19
On Sale
Sale!
%
Off
70
Save 27€
27€
27

Abonohu

...që të informoheni për të gjitha ofertat, eventet dhe zbritjet në dyqanet tona

× Kontakto live në Whatsapp