Të gjitha ndërrimet e produkteve bëhen vetëm në dyqanet tona! - Çdo porosi konfirmohet përmes email, ju lutem shkruani email të saktë Politikat e ndërrimit – AS Sport

Viber & Whatsapp +383 45 226 800

Çdo blerje mbi 30 Euro - Transporti Falas
Çdo blerje mbi 30 Euro - Transporti Falas

Politikat e ndërrimit

Ndërrimin e artikujve në numër/ngjyrë/model mund ta bëni vetëm në dyqanet tona. Artikujt duhet të kenë etiketën ose paketimin përkatës dhe të mos jenë përdorur ose dëmtuar. Gjithashtu artikujt duhet të jenë të shoqëruar me kuponin origjinal tatimor që vërteton blerjen e artikujve. Pa kupon tatimor origjinal nuk kryhet procedura e ndërrimit.

admini

Komentet janë të mbyllura

Abonohu

...që të informoheni për të gjitha ofertat, eventet dhe zbritjet në dyqanet tona