VËMENDJE: TË GJITHA NDËRRIMET E PRODUKTEVE BËHEN VETËM NË DYQANET TONA! - ÇDO POROSI KONFIRMOHET PËRMES EMAIL, JU LUTEM SHKRUANI EMAIL TË SAKTË PREDATOR SULMON PRAPË: MBATHJET E REJA TË FUTBOLLIT - AS Sport

Viber & Whatsapp +383 45 226 800

Çdo blerje mbi 30 Euro - Transporti Falas
Çdo blerje mbi 30 Euro - Transporti Falas

PREDATOR SULMON PRAPË: MBATHJET E REJA TË FUTBOLLIT

Kur bëhet fjalë për futbollin, brendi i sportit adidas ka hyrë në stil të madh në vitin 2020, duke prezantuar një model të ri, të ridizajnuar të modelit legjendar PredatorBoots – Predator 20 Mutator, bazuar në teknologjinë innovative DEMONSKIN.

Këto mbathje futbolli kanë fituar fame falë disa prej lojtarëve më të mire në historinë e futbollit – David Beckham, Zinedine Zidane dhe Steven Gerrard dhe një trend i ngjashëm do të vazhdojë me gjeneratat e reja të futbollistëve që mbathin më të fundit Predator 20 Mutator. Midis tyre janë Paul Pogba, Dela Ali si dhe anëtare femra të këtij sporti, Becky Sauerbran dhe Tesa Vulaert.

Teknologjia revolucionare DEMONSKIN u zhvillua posaçërisht për koleksionin adidas Football, si rezultat i viteve të kërkimit dhe testimit dhe qëllimi përfundimtar është një lidhje krejt e re midis lojtarit dhe topit, krijuar me një algoritëm special kompjuterik. Konkretisht, gërshërët e reja janë krijuar për të mbështjellur pjesën e përparme dhe anët e mbathjes, duke përputhur pikat kryesore që vijnë në kontakt me topin në mënyrë që të rrisin kontrollin dhe stabilitetin e këmbës si dhe të arrijnë goditje dhe rrotullim më të fortë.

Që nga viti 1994, kur u prezantua modeli i pare Predator, frymëzimi për hartimin e tyre erdhi nga natyra, i modeluar në krijesa të rrezikshme që jetojnë lirshëm në të, duke simbolizuar fuqinë që mbathjet ju japing atyre që i mbathin. Duke u nisur nga pamja e njohur e Predator slippers, adidas ka shkuar një hap më tej me modelin e ri.

Predator 20 Mutator përmban një siluetë të mrekullueshme me një të sipërme të montuar lartë që rregullon këmbën dhe siguron mbështetje anatomike, dhe falë thembrës së përparuar me shtresa shtesë të poliamidit përshpejtojnë lëvizjen e lojtarit në maksimum, duke u dhënë atyre një avantazh ndaj kundërshtarëve.

 

Modeli i fundit Predator është i disponueshëm në Sport Vision – Albi Mall dhe online.

admini

Komentet janë të mbyllura

Abonohu

...që të informoheni për të gjitha ofertat, eventet dhe zbritjet në dyqanet tona

× Kontakto live në Whatsapp