(DD6795-100)

M NSW SF WINDRUNNER HD JKT

199.00 €

Kategoria: LIFESTYLE

Nënkategoria: Jakne per meshkuj

Shteti: VIETNAM

Mosha: ADULTS

Stili: APPAREL

Raporti: 39764

Zgjidhni Madhësinë
2XL
L
M
S
XL
Jakne
POLIESTER100%
sportas.shop do të mundohet gjithmonë që të sigurojë që ju të mos keni asnjë problem me ardhjen e dërgesës tuaj. Dërgesa do të kryhet nga një kompani transporti e cila ka kushtet dhe termat e veta të cilat ndryshojnë dhe për të cilat ne nuk mbajmë asnjë përgjegjësi në momentin që artikulli është në lëvizje, pra është jashtë magazines tonë. Mallrat mund të vonohen për shumë shkaqe njëra prej te cilave mund të jenë forca madhore të tipit, kushtet atmosferike te rënduara, bllokime rrugësh tokësore për shkak punimesh apo cdo lloj faktori tjetër që e pengon rrjedhshmërine e procesit të transportimit te mallit.

Shtuar në shportë

M NSW SF WINDRUNNER HD JKT

Sasia: 1199.00 €