(DM0825-002)

GIANNIS IMMORTALITY 2

99.00 €

Kategoria: BASKETBALL

Nënkategoria: Atlete per meshkuj

Shteti: VIETNAM

Mosha: ADULTS

Stili: FOOTWEAR

Raporti: 42142

Zgjidhni Madhësinë
41
42
42.5
43
44
44.5
45
46
Nike Giannis Immortality 2 janë atlete basketbolli për meshkuj që ju ndihmojnë të jepni më të mirën tuaj në fushë. Të gjithë adhuruesit e basketbollit NBA dhe Adetokumba do të ndihen krenarë teksa veshin këto atlete. Pjesa e sipërme me rrjetë e projektuar është e qëndrueshme, por e lehtë dhe siguron ajrim të shkëlqyer, duke i lejuar këmbët tuaja të qëndrojnë të thata dhe të freskëta edhe gjatë aktiviteteve më intensive. Rripi i brendshëm mbështillet mbi pjesën e mesme të këmbës për t'ju ndihmuar të qëndroni të sigurtë kur lëvizni nga njëra anë në tjetrën. Forma e tabanit në thembër është projektuar për mbështetje optimale. Sholla e gomës e përbërë nga gomë e qëndrueshme, përveç kapjes së shkëlqyeshme, siguron qëndrueshmërinë e këtyre atleteve Nike.
SINTETIKE52% TEKSTIL48%/GOME100%
sportas.shop do të mundohet gjithmonë që të sigurojë që ju të mos keni asnjë problem me ardhjen e dërgesës tuaj. Dërgesa do të kryhet nga një kompani transporti e cila ka kushtet dhe termat e veta të cilat ndryshojnë dhe për të cilat ne nuk mbajmë asnjë përgjegjësi në momentin që artikulli është në lëvizje, pra është jashtë magazines tonë. Mallrat mund të vonohen për shumë shkaqe njëra prej te cilave mund të jenë forca madhore të tipit, kushtet atmosferike te rënduara, bllokime rrugësh tokësore për shkak punimesh apo cdo lloj faktori tjetër që e pengon rrjedhshmërine e procesit të transportimit te mallit.

Shtuar në shportë

GIANNIS IMMORTALITY 2

Sasia: 199.00 €