(DV6488-001)

NIKE COURT VISION LO RB

86.00 €

Kategoria: LIFESTYLE

Nënkategoria: Atlete per meshkuj

Shteti: INDIA

Mosha: ADULTS

Stili: FOOTWEAR

Raporti: 42150

Zgjidhni Madhësinë
41
42
42.5
43
44
44.5
45
46
Nike court vision janë atlete për meshkuj. Model i përmirësuar i tabanit. Material i qëndrueshëm. Detaje metalike. Atletet e viteve '80 tani ju lejojnë të përhapni atmosferën e basketbollit jashtë fushës. Kombinimi i materialit të qëndrueshëm do t'ju ofrojë rehati dhe ngrohtësi shumë të nevojshme gjatë temperaturave të ulëta. Sholla e gomës me një model të përmirësuar ju siguron një hap të sigurt pa rrëshqitje.<br>
LEKURE75% SINTETIKE25%/GOME100%
sportas.shop do të mundohet gjithmonë që të sigurojë që ju të mos keni asnjë problem me ardhjen e dërgesës tuaj. Dërgesa do të kryhet nga një kompani transporti e cila ka kushtet dhe termat e veta të cilat ndryshojnë dhe për të cilat ne nuk mbajmë asnjë përgjegjësi në momentin që artikulli është në lëvizje, pra është jashtë magazines tonë. Mallrat mund të vonohen për shumë shkaqe njëra prej te cilave mund të jenë forca madhore të tipit, kushtet atmosferike te rënduara, bllokime rrugësh tokësore për shkak punimesh apo cdo lloj faktori tjetër që e pengon rrjedhshmërine e procesit të transportimit te mallit.

Shtuar në shportë

NIKE COURT VISION LO RB

Sasia: 186.00 €