TË GJITHA NDËRRIMET E PRODUKTEVE BËHEN VETËM NË DYQANET TONA! - ÇDO POROSI KONFIRMOHET PËRMES EMAIL, JU LUTEM SHKRUANI EMAIL TË SAKTË SKECHERS AIR STRATUS-WIND BREEZE – AS Sport

Viber & Whatsapp +383 45 226 800

Çdo blerje mbi 30 Euro - Transporti Falas
Çdo blerje mbi 30 Euro - Transporti Falas

SKECHERS AIR STRATUS-WIND BREEZE

Kodi i produktit: 13278 BKHP

, ,

79.95 47.97

Zgjedh madhësinë f

Fshij

- Mund të ju pelqejë

NEW!
On Sale
Sale!
%
Off
20
Save 31€
31€
31
NEW!
NEW!
On Sale
Sale!
%
Off
20
Save 18€
18€
18
NEW!
On Sale
Sale!
%
Off
20
Save 23€
23€
23
NEW!
On Sale
Sale!
%
Off
20
Save 30€
30€
30

Abonohu

...që të informoheni për të gjitha ofertat, eventet dhe zbritjet në dyqanet tona