TË GJITHA NDËRRIMET E PRODUKTEVE BËHEN VETËM NË DYQANET TONA! - ÇDO POROSI KONFIRMOHET PËRMES EMAIL, JU LUTEM SHKRUANI EMAIL TË SAKTË SKECHERS ELITE FLEX- WASIK – AS Sport

Viber & Whatsapp +383 45 226 800

Çdo blerje mbi 30 Euro - Transporti Falas
Çdo blerje mbi 30 Euro - Transporti Falas

SKECHERS ELITE FLEX- WASIK

Kodi i produktit: 52649 CHAR

, , ,

64.95 46.76

Zgjedh madhësinë m

Fshij

- Mund të ju pelqejë

NEW!
On Sale
Sale!
%
Off
28
Save 30€
30€
30
NEW!
On Sale
Sale!
%
Off
28
Save 42€
42€
42
NEW!
On Sale
Sale!
%
Off
28
Save 25€
25€
25
NEW!
On Sale
Sale!
%
Off
28
Save 26€
26€
26
NEW!
On Sale
Sale!
%
Off
28
Save 42€
42€
42
NEW!
On Sale
Sale!
%
Off
28
Save 44€
44€
44
On Sale
Sale!
%
Off
28
Save 30€
30€
30

Abonohu

...që të informoheni për të gjitha ofertat, eventet dhe zbritjet në dyqanet tona