VËMENDJE: TË GJITHA NDËRRIMET E PRODUKTEVE BËHEN VETËM NË DYQANET TONA! - ÇDO POROSI KONFIRMOHET PËRMES EMAIL, JU LUTEM SHKRUANI EMAIL TË SAKTË KERPEN JR - AS Sport

Viber & Whatsapp +383 45 226 800

Çdo blerje mbi 30 Euro - Transporti Falas
Çdo blerje mbi 30 Euro - Transporti Falas

KERPEN JR

Kodi i produktit: 6 50059 501-505

, ,

38.50

Ngjyra:

Madhësia:

Fshij

505 140

- Mund të ju pelqejë

On Sale
Sale!
%
Off
40
Save 10€
10€
10
On Sale
Sale!
%
Off
20
Save 8€
8€
8
On Sale
Sale!
%
Off
40
Save 6€
6€
6
On Sale
Sale!
%
Off
40
Save 21€
21€
21

Abonohu

...që të informoheni për të gjitha ofertat, eventet dhe zbritjet në dyqanet tona

× Kontakto live në Whatsapp