VËMENDJE: TË GJITHA NDËRRIMET E PRODUKTEVE BËHEN VETËM NË DYQANET TONA! - ÇDO POROSI KONFIRMOHET PËRMES EMAIL, JU LUTEM SHKRUANI EMAIL TË SAKTË ADIDAS EXTABALL W - AS Sport

Viber & Whatsapp +383 45 226 800

Çdo blerje mbi 30 Euro - Transporti Falas
Çdo blerje mbi 30 Euro - Transporti Falas

ADIDAS EXTABALL W

Kodi i produktit: M20862

, ,

Ky produkt aktualisht nuk është i disponueshëm.

- Mund të ju pelqejë

On Sale
Sale!
%
Off
70
Save 29€
29€
29
BRENDY

12.60
On Sale
Sale!
%
Off
70
Save 55€
55€
55
On Sale
Sale!
%
Off
50
Save 22€
22€
22
STAR

,

22.50
On Sale
Sale!
%
Off
50
Save 24€
24€
24
LANA

,

24.00
On Sale
Sale!
%
Off
50
Save 79€
79€
79

Abonohu

...që të informoheni për të gjitha ofertat, eventet dhe zbritjet në dyqanet tona

× Kontakto live në Whatsapp