Viber & Whatsapp +383 45 226 800

Transporti: Për çdo blerje mbi 15 Euro - Transporti Falas
Transporti: Për çdo blerje mbi 15 Euro - Transporti Falas
Sqarim rreth porosive: Pasi të bëhet porosia, kthime nuk bëjmë - vetëm ndërrime dhe ato bëhen vetëm në dyqanet tona!

ADIDAS NEBULA ZED

64.95 51.96

Zgjedh madhësinë f

  • 36.2/3
  • 37.1/3
  • 38
  • 38.2/3
  • 39.1/3
  • 40
Fshij
Zgjedh madhësinë f

36.2/3, 37.1/3, 38, 38.2/3, 39.1/3, 40

Abonohu

...që të informoheni për të gjitha ofertat, eventet dhe zbritjet në dyqanet tona