VËMENDJE: TË GJITHA NDËRRIMET E PRODUKTEVE BËHEN VETËM NË DYQANET TONA! - ÇDO POROSI KONFIRMOHET PËRMES EMAIL, JU LUTEM SHKRUANI EMAIL TË SAKTË ANSALDO JACKET - AS Sport

Viber & Whatsapp +383 45 226 800

Çdo blerje mbi 30 Euro - Transporti Falas
Çdo blerje mbi 30 Euro - Transporti Falas

ANSALDO JACKET

Kodi i produktit: STA213M505-01

75.00
60.00

Madhësia:

Ngjyra:

Fshij

01 2XL

- Mund të ju pelqejë

Vendmbajtëse
Vendmbajtëse
SNEAKER 1/1

2.50
2.00
Vendmbajtëse
Speedy

54.95
43.96

Abonohu

...që të informoheni për të gjitha ofertat, eventet dhe zbritjet në dyqanet tona

× Kontakto live në Whatsapp