TË GJITHA NDËRRIMET E PRODUKTEVE BËHEN VETËM NË DYQANET TONA! - ÇDO POROSI KONFIRMOHET PËRMES EMAIL, JU LUTEM SHKRUANI EMAIL TË SAKTË NIKE AIR MAX INFINITY BG – AS Sport

Viber & Whatsapp +383 45 226 800

Çdo blerje mbi 30 Euro - Transporti Falas
Çdo blerje mbi 30 Euro - Transporti Falas

NIKE AIR MAX INFINITY BG

Kodi i produktit: BQ5309-006

, , ,

93.00 74.40

Ky produkt aktualisht nuk është i disponueshëm.

- Mund të ju pelqejë

NEW!
On Sale
Sale!
%
Off
28
Save 42€
42€
42
NEW!
On Sale
Sale!
%
Off
28
Save 25€
25€
25
NEW!
On Sale
Sale!
%
Off
28
Save 30€
30€
30
NEW!
On Sale
Sale!
%
Off
28
Save 44€
44€
44
NEW!
On Sale
Sale!
%
Off
28
Save 42€
42€
42
NEW!
On Sale
Sale!
%
Off
28
Save 30€
30€
30
NEW!
On Sale
Sale!
%
Off
28
Save 33€
33€
33

Abonohu

...që të informoheni për të gjitha ofertat, eventet dhe zbritjet në dyqanet tona