TË GJITHA NDËRRIMET E PRODUKTEVE BËHEN VETËM NË DYQANET TONA! - ÇDO POROSI KONFIRMOHET PËRMES EMAIL, JU LUTEM SHKRUANI EMAIL TË SAKTË ADIDAS RUN70S – AS Sport

Viber & Whatsapp +383 45 226 800

Çdo blerje mbi 30 Euro - Transporti Falas
Çdo blerje mbi 30 Euro - Transporti Falas

ADIDAS RUN70S

Kodi i produktit: EE9798

, ,

69.95 34.98

Ky produkt aktualisht nuk është i disponueshëm.

- Mund të ju pelqejë

On Sale
Sale!
%
Off
50
Save 40€
40€
40
On Sale
Sale!
%
Off
50
Save 50€
50€
50
On Sale
Sale!
%
Off
30
Save 24€
24€
24
On Sale
Sale!
%
Off
50
Save 40€
40€
40
On Sale
Sale!
%
Off
30
Save 24€
24€
24

Abonohu

...që të informoheni për të gjitha ofertat, eventet dhe zbritjet në dyqanet tona