TË GJITHA NDËRRIMET E PRODUKTEVE BËHEN VETËM NË DYQANET TONA! - ÇDO POROSI KONFIRMOHET PËRMES EMAIL, JU LUTEM SHKRUANI EMAIL TË SAKTË ADIDAS ADVANTAGE – AS Sport

Viber & Whatsapp +383 45 226 800

Çdo blerje mbi 30 Euro - Transporti Falas
Çdo blerje mbi 30 Euro - Transporti Falas

ADIDAS ADVANTAGE

Kodi i produktit: EF0133

, ,

37.4853.96

Ky produkt aktualisht nuk është i disponueshëm.

- Mund të ju pelqejë

On Sale
Sale!
%
Off
30
Save 30€
30€
30
On Sale
Sale!
%
Off
50
Save 50€
50€
50
On Sale
Sale!
%
Off
28
Save 44€
44€
44
On Sale
Sale!
%
Off
28
Save 33€
33€
33
On Sale
Sale!
%
Off
50
Save 65€
65€
65

Abonohu

...që të informoheni për të gjitha ofertat, eventet dhe zbritjet në dyqanet tona