TË GJITHA NDËRRIMET E PRODUKTEVE BËHEN VETËM NË DYQANET TONA! - ÇDO POROSI KONFIRMOHET PËRMES EMAIL, JU LUTEM SHKRUANI EMAIL TË SAKTË ELLESSE LANA – AS Sport

Viber & Whatsapp +383 45 226 800

Çdo blerje mbi 30 Euro - Transporti Falas
Çdo blerje mbi 30 Euro - Transporti Falas

ELLESSE LANA

Kodi i produktit: ELF201F103-10

, ,

48.00 28.80

Zgjedh madhësinë f

Fshij

- Mund të ju pelqejë

NEW!
On Sale
Sale!
%
Off
28
Save 42€
42€
42
On Sale
Sale!
%
Off
28
Save 30€
30€
30
NEW!
On Sale
Sale!
%
Off
28
Save 44€
44€
44
NEW!
On Sale
Sale!
%
Off
28
Save 25€
25€
25
NEW!
On Sale
Sale!
%
Off
28
Save 42€
42€
42
NEW!
On Sale
Sale!
%
Off
28
Save 30€
30€
30
NEW!
On Sale
Sale!
%
Off
28
Save 26€
26€
26

Abonohu

...që të informoheni për të gjitha ofertat, eventet dhe zbritjet në dyqanet tona