VËMENDJE: TË GJITHA NDËRRIMET E PRODUKTEVE BËHEN VETËM NË DYQANET TONA! - ÇDO POROSI KONFIRMOHET PËRMES EMAIL, JU LUTEM SHKRUANI EMAIL TË SAKTË KIANA JR - AS Sport

Viber & Whatsapp +383 45 226 800

Çdo blerje mbi 30 Euro - Transporti Falas
Çdo blerje mbi 30 Euro - Transporti Falas

KIANA JR

Kodi i produktit: 6 50008 580-730

, ,

38.50

Ngjyra:

Madhësia:

Fshij

730 140

- Mund të ju pelqejë

On Sale
Sale!
%
Off
20
Save 8€
8€
8
GRAND COURT K

, ,

32.00
On Sale
Sale!
%
Off
70
Save 50€
50€
50
On Sale
Sale!
%
Off
20
Save 3€
3€
3
On Sale
Sale!
%
Off
70
Save 27€
27€
27
On Sale
Sale!
%
Off
50
Save 10€
10€
10

Abonohu

...që të informoheni për të gjitha ofertat, eventet dhe zbritjet në dyqanet tona

× Kontakto live në Whatsapp