VËMENDJE: TË GJITHA NDËRRIMET E PRODUKTEVE BËHEN VETËM NË DYQANET TONA! - ÇDO POROSI KONFIRMOHET PËRMES EMAIL, JU LUTEM SHKRUANI EMAIL TË SAKTË ICEPEAK ELECTRA - AS Sport

Viber & Whatsapp +383 45 226 800

Çdo blerje mbi 30 Euro - Transporti Falas
Çdo blerje mbi 30 Euro - Transporti Falas

ICEPEAK ELECTRA

Kodi i produktit: 53203839I-980

170.00
136.00

Madhësia:

Ngjyra:

Fshij

980 34

- Mund të ju pelqejë

Vendmbajtëse
Speedy

54.95
43.96
Shtroj fitnesi

60.00
48.00

Abonohu

...që të informoheni për të gjitha ofertat, eventet dhe zbritjet në dyqanet tona

× Kontakto live në Whatsapp