VËMENDJE: TË GJITHA NDËRRIMET E PRODUKTEVE BËHEN VETËM NË DYQANET TONA! - ÇDO POROSI KONFIRMOHET PËRMES EMAIL, JU LUTEM SHKRUANI EMAIL TË SAKTË JANNY - AS Sport

Viber & Whatsapp +383 45 226 800

Çdo blerje mbi 30 Euro - Transporti Falas
Çdo blerje mbi 30 Euro - Transporti Falas

JANNY

Kodi i produktit: ELJ193287-01

,

23.50

Madhësia:

Ngjyra:

Fshij

01 36

- Mund të ju pelqejë

On Sale
Sale!
%
Off
30
Save 24€
24€
24
On Sale
Sale!
%
Off
30
Save 16€
16€
16
EVELYN

,

38.50
On Sale
Sale!
%
Off
50
Save 74€
74€
74
On Sale
Sale!
%
Off
30
Save 12€
12€
12
BEPPE F

,

28.00
On Sale
Sale!
%
Off
50
Save 40€
40€
40

Abonohu

...që të informoheni për të gjitha ofertat, eventet dhe zbritjet në dyqanet tona

× Kontakto live në Whatsapp