VËMENDJE: TË GJITHA NDËRRIMET E PRODUKTEVE BËHEN VETËM NË DYQANET TONA! - ÇDO POROSI KONFIRMOHET PËRMES EMAIL, JU LUTEM SHKRUANI EMAIL TË SAKTË PARTNER RETRO 0921 1 SFA - AS Sport

Viber & Whatsapp +383 45 226 800

Çdo blerje mbi 30 Euro - Transporti Falas
Çdo blerje mbi 30 Euro - Transporti Falas

PARTNER RETRO 0921 1 SFA

Kodi i produktit: 741SFA005818C

,

96.00

Madhësia:

Ngjyra:

Fshij

OFF WHT/OFF WHT 36

- Mund të ju pelqejë

On Sale
Sale!
%
Off
50
Save 50€
50€
50
On Sale
Sale!
%
Off
50
Save 50€
50€
50
On Sale
Sale!
%
Off
50
Save 59€
59€
59
On Sale
Sale!
%
Off
50
Save 64€
64€
64
On Sale
Sale!
%
Off
50
Save 39€
39€
39

Abonohu

...që të informoheni për të gjitha ofertat, eventet dhe zbritjet në dyqanet tona

× Kontakto live në Whatsapp