VËMENDJE: TË GJITHA NDËRRIMET E PRODUKTEVE BËHEN VETËM NË DYQANET TONA! - ÇDO POROSI KONFIRMOHET PËRMES EMAIL, JU LUTEM SHKRUANI EMAIL TË SAKTË TRAKË PER VRAPIM – AS Sport

Viber & Whatsapp +383 45 226 800

Çdo blerje mbi 30 Euro - Transporti Falas
Çdo blerje mbi 30 Euro - Transporti Falas

TRAKË PER VRAPIM

Kodi i produktit: RX 133

,

720.00

Përshkrimi

kompjuter me shumë funksione (rruga, shpejtësia, koha, kaloritë)
kompjuter jashtëzakonisht masiv për diapazonin e çmimeve të artikujve
dizajn i ri kompjuteri-alumini i zi-argjend
puls – matet në dorezat-pëllëmbët)
9 programe të ndryshme të caktuara nga kompjuteri për ekzekutimin e tipit (P1-P9), plus kontrollin manual;
5 ekran LED
6 opsione të thirrjes së shpejtë
shpejtësia e motorit nga 0.8kmh (ritëm shumë i ngadaltë) në 12kmh (sprint i shpejtë);
fuqia e motorit 1.5 HP;
çelësi i sigurisë (magnetik) – në rast të rënies, automatikisht mbyllet;
rregullimi i këndit të ngritjes – manual (3 nivele);
HAPI I AJRIT (ndjenja ajrore-natyrale kur vraponi); shkel e bërë nga materiali i jashtëzakonshëm MDF me elasticitet dhe qëndrueshmëri të madhe;
ngjyra metalike – e zezë mat, ngjyra plastike-e zezë;
vend për telefon dhe gjëra të vogla
heq pas përdorimit (zë më pak se m2 hapësirë);
ka rrota lëvizëse;
shirit shkelës me përmasa 122×40 cm
dizajn modern
dimensionet e pajisjes së montuar:
Gjatësia 158 cm x Gjerësia 72 cm x Lartësia 124 cm
dimensionet e kutisë: 164 x 75 x 26 cm
pesha maksimale e ushtruesve deri në 100 kg
NW-47 kg, GW-54 kg

Abonohu

...që të informoheni për të gjitha ofertat, eventet dhe zbritjet në dyqanet tona

× Kontakto live në Whatsapp