TË GJITHA NDËRRIMET E PRODUKTEVE BËHEN VETËM NË DYQANET TONA! - ÇDO POROSI KONFIRMOHET PËRMES EMAIL, JU LUTEM SHKRUANI EMAIL TË SAKTË RX2 Black – Skuter elektrik RX2 BLACK RX2 BLACK RX2 BLACK – AS Sport

Viber & Whatsapp +383 45 226 800

Çdo blerje mbi 30 Euro - Transporti Falas
Çdo blerje mbi 30 Euro - Transporti Falas

RX2 Black – Skuter elektrik RX2 BLACK RX2 BLACK RX2 BLACK

Kodi i produktit: RX2 BLACK

, ,

399.00

Ka stok

- Mund të ju pelqejë

On Sale
Sale!
%
Off
28
Save 46€
46€
46
On Sale
Sale!
%
Off
28
Save 47€
47€
47
On Sale
Sale!
%
Off
28
Save 19€
19€
19
On Sale
Sale!
%
Off
28
Save 38€
38€
38
RX AW

, ,

23.00

Abonohu

...që të informoheni për të gjitha ofertat, eventet dhe zbritjet në dyqanet tona