TË GJITHA NDËRRIMET E PRODUKTEVE BËHEN VETËM NË DYQANET TONA! - ÇDO POROSI KONFIRMOHET PËRMES EMAIL, JU LUTEM SHKRUANI EMAIL TË SAKTË SALOMON SHOES SHELTER – AS Sport

Viber & Whatsapp +383 45 226 800

Çdo blerje mbi 30 Euro - Transporti Falas
Çdo blerje mbi 30 Euro - Transporti Falas

SALOMON SHOES SHELTER

Kodi i produktit: L40473100

,

129.90 93.53

Zgjedh madhësinë f

Fshij

- Mund të ju pelqejë

On Sale
Sale!
%
Off
50
Save 50€
50€
50
On Sale
Sale!
%
Off
50
Save 39€
39€
39
On Sale
Sale!
%
Off
28
Save 26€
26€
26
On Sale
Sale!
%
Off
50
Save 50€
50€
50
On Sale
Sale!
%
Off
28
Save 22€
22€
22

Abonohu

...që të informoheni për të gjitha ofertat, eventet dhe zbritjet në dyqanet tona