TË GJITHA NDËRRIMET E PRODUKTEVE BËHEN VETËM NË DYQANET TONA! - ÇDO POROSI KONFIRMOHET PËRMES EMAIL, JU LUTEM SHKRUANI EMAIL TË SAKTË SKECHERS SKECH-FLEX 3.0-VERKO – AS Sport

Viber & Whatsapp +383 45 226 800

Çdo blerje mbi 30 Euro - Transporti Falas
Çdo blerje mbi 30 Euro - Transporti Falas

SKECHERS SKECH-FLEX 3.0-VERKO

Kodi i produktit: 52857 RDBK

69.95 34.98

S’ka stok

- Mund të ju pelqejë

On Sale
Sale!
%
Off
28
Save 47€
47€
47
On Sale
Sale!
%
Off
28
Save 41€
41€
41
On Sale
Sale!
%
Off
28
Save 41€
41€
41
On Sale
Sale!
%
Off
28
Save 38€
38€
38
On Sale
Sale!
%
Off
28
Save 46€
46€
46

Abonohu

...që të informoheni për të gjitha ofertat, eventet dhe zbritjet në dyqanet tona