TË GJITHA NDËRRIMET E PRODUKTEVE BËHEN VETËM NË DYQANET TONA! - ÇDO POROSI KONFIRMOHET PËRMES EMAIL, JU LUTEM SHKRUANI EMAIL TË SAKTË SKECHERS ELENT- VELAGO – AS Sport

Viber & Whatsapp +383 45 226 800

Çdo blerje mbi 30 Euro - Transporti Falas
Çdo blerje mbi 30 Euro - Transporti Falas

SKECHERS ELENT- VELAGO

Kodi i produktit: 65406 BRN

64.95 32.48

S’ka stok

- Mund të ju pelqejë

On Sale
Sale!
%
Off
28
Save 38€
38€
38
On Sale
Sale!
%
Off
28
Save 47€
47€
47
On Sale
Sale!
%
Off
28
Save 41€
41€
41
On Sale
Sale!
%
Off
28
Save 61€
61€
61
On Sale
Sale!
%
Off
28
Save 17€
17€
17

Abonohu

...që të informoheni për të gjitha ofertat, eventet dhe zbritjet në dyqanet tona