TË GJITHA NDËRRIMET E PRODUKTEVE BËHEN VETËM NË DYQANET TONA! - ÇDO POROSI KONFIRMOHET PËRMES EMAIL, JU LUTEM SHKRUANI EMAIL TË SAKTË SKECHERS FLEX APPEAL – AS Sport

Viber & Whatsapp +383 45 226 800

Çdo blerje mbi 30 Euro - Transporti Falas
Çdo blerje mbi 30 Euro - Transporti Falas

SKECHERS FLEX APPEAL

Kodi i produktit: 12769 BBK

,

69.95 34.98

S’ka stok

- Mund të ju pelqejë

On Sale
Sale!
%
Off
50
Save 50€
50€
50
On Sale
Sale!
%
Off
28
Save 20€
20€
20
On Sale
Sale!
%
Off
50
Save 39€
39€
39
On Sale
Sale!
%
Off
30
Save 30€
30€
30
On Sale
Sale!
%
Off
50
Save 50€
50€
50

Abonohu

...që të informoheni për të gjitha ofertat, eventet dhe zbritjet në dyqanet tona