TË GJITHA NDËRRIMET E PRODUKTEVE BËHEN VETËM NË DYQANET TONA! - ÇDO POROSI KONFIRMOHET PËRMES EMAIL, JU LUTEM SHKRUANI EMAIL TË SAKTË SKECHERS GRATIS – FINE TASTE – AS Sport

Viber & Whatsapp +383 45 226 800

Çdo blerje mbi 30 Euro - Transporti Falas
Çdo blerje mbi 30 Euro - Transporti Falas

SKECHERS GRATIS – FINE TASTE

Kodi i produktit: 23356 BBK

,

69.95 34.98

Ka stok

- Mund të ju pelqejë

On Sale
Sale!
%
Off
28
Save 26€
26€
26
On Sale
Sale!
%
Off
28
Save 22€
22€
22
On Sale
Sale!
%
Off
50
Save 50€
50€
50
On Sale
Sale!
%
Off
50
Save 50€
50€
50
On Sale
Sale!
%
Off
28
Save 33€
33€
33

Abonohu

...që të informoheni për të gjitha ofertat, eventet dhe zbritjet në dyqanet tona