TË GJITHA NDËRRIMET E PRODUKTEVE BËHEN VETËM NË DYQANET TONA! - ÇDO POROSI KONFIRMOHET PËRMES EMAIL, JU LUTEM SHKRUANI EMAIL TË SAKTË SKECHERS HESTON – REGANO – AS Sport

Viber & Whatsapp +383 45 226 800

Çdo blerje mbi 30 Euro - Transporti Falas
Çdo blerje mbi 30 Euro - Transporti Falas

SKECHERS HESTON – REGANO

Kodi i produktit: 66410 BLK

,

69.95 50.36

S’ka stok

- Mund të ju pelqejë

On Sale
Sale!
%
Off
28
Save 38€
38€
38
On Sale
Sale!
%
Off
20
Save 12€
12€
12
On Sale
Sale!
%
Off
28
Save 41€
41€
41
On Sale
Sale!
%
Off
28
Save 16€
16€
16
On Sale
Sale!
%
Off
28
Save 46€
46€
46

Abonohu

...që të informoheni për të gjitha ofertat, eventet dhe zbritjet në dyqanet tona