TË GJITHA NDËRRIMET E PRODUKTEVE BËHEN VETËM NË DYQANET TONA! - ÇDO POROSI KONFIRMOHET PËRMES EMAIL, JU LUTEM SHKRUANI EMAIL TË SAKTË SKECHERS LUMI-LUXE-SPLASH DASH – AS Sport

Viber & Whatsapp +383 45 226 800

Çdo blerje mbi 30 Euro - Transporti Falas
Çdo blerje mbi 30 Euro - Transporti Falas

SKECHERS LUMI-LUXE-SPLASH DASH

Kodi i produktit: 20055L BMLT

, ,

54.95 27.48

S’ka stok

- Mund të ju pelqejë

On Sale
Sale!
%
Off
30
Save 13€
13€
13
NIKE STAR RUNNER

, ,

44.00 30.80
On Sale
Sale!
%
Off
28
Save 13€
13€
13
KANDER FUJI PS

, ,

49.00 35.28
On Sale
Sale!
%
Off
50
Save 30€
30€
30
On Sale
Sale!
%
Off
50
Save 27€
27€
27
On Sale
Sale!
%
Off
50
Save 22€
22€
22

Abonohu

...që të informoheni për të gjitha ofertat, eventet dhe zbritjet në dyqanet tona