VËMENDJE: TË GJITHA NDËRRIMET E PRODUKTEVE BËHEN VETËM NË DYQANET TONA! - ÇDO POROSI KONFIRMOHET PËRMES EMAIL, JU LUTEM SHKRUANI EMAIL TË SAKTË RETRO JNR IC - AS Sport

Viber & Whatsapp +383 45 226 800

Çdo blerje mbi 30 Euro - Transporti Falas
Çdo blerje mbi 30 Euro - Transporti Falas

RETRO JNR IC

Kodi i produktit: UMSW173319-018

, , ,

22.40

Ngjyra:

Madhësia:

Fshij

018 30

- Mund të ju pelqejë

On Sale
Sale!
%
Off
20
Save 8€
8€
8
On Sale
Sale!
%
Off
50
Save 34€
34€
34
On Sale
Sale!
%
Off
30
Save 20€
20€
20
On Sale
Sale!
%
Off
20
Save 6€
6€
6

Abonohu

...që të informoheni për të gjitha ofertat, eventet dhe zbritjet në dyqanet tona

× Kontakto live në Whatsapp