VËMENDJE: TË GJITHA NDËRRIMET E PRODUKTEVE BËHEN VETËM NË DYQANET TONA! - ÇDO POROSI KONFIRMOHET PËRMES EMAIL, JU LUTEM SHKRUANI EMAIL TË SAKTË ZX 22 BOOST - AS Sport

Viber & Whatsapp +383 45 226 800

Çdo blerje mbi 30 Euro - Transporti Falas
Çdo blerje mbi 30 Euro - Transporti Falas

ZX 22 BOOST

Kodi i produktit: GY6701

, ,

130.00

Madhësia:

Fshij

44.2/3

- Mund të ju pelqejë

On Sale
Sale!
%
Off
50
Save 29€
29€
29
On Sale
Sale!
%
Off
50
Save 44€
44€
44
On Sale
Sale!
%
Off
50
Save 56€
56€
56
EVEREST

56.00112.00
On Sale
Sale!
%
Off
50
Save 79€
79€
79
GRAN SASSO

,

79.50

Abonohu

...që të informoheni për të gjitha ofertat, eventet dhe zbritjet në dyqanet tona

× Kontakto live në Whatsapp